ERVARINGEN

Ik heb het als bevrijding ervaren. Het doet me zo goed om mijn stem te laten horen! En anderen net zo kwetsbaar in dit proces te zien (en horen) ontdekken. Het werkt trouwens ook door in mijn dagelijkse leven. Durf meer van me te laten horen, me te laten zien (en grenzen aan te geven). Je nodigt op een heel prettige, veilige manier uit om eigen stemgeluid te onderzoeken, te voelen en te uiten. En dat in combinatie met universele thema’s vind ik prachtig.

Inmiddels vind ik het al niet meer zo ‘eng’ als de eerste keer. Ik raak vertrouwder met mijn eigen geluid, en dat het er mag zijn. Ik merk dat ik directer en opener communiceer met mensen. Minder aangepast en zo veel lichter!

Monique


Jeanette en Ingrid, dank jullie wel voor een hartverwarmende middag!

Jullie hebben ervoor gezorgd dat ik een mooie ervaring heb mogen beleven, samen met de andere aanwezige dappere vrouwen natuurlijk. Ik voelde me meteen bijzonder welkom en dat hielp bij het gewoon laten komen wat er is. Dus liet ik mijn stem gaan, wel eerst voorzichtig, maar er is voldoende ruimte om te ontdekken en het is verrassend wat er gebeurt als je niet nadenkt en gewoon doet. Bij het JA zeggen tegen iets dat je graag wil, voelde ik vooral waar ik frustratie over had. Dat moest er blijkbaar eerst uit.

Ik was heel blij met de creatieve opdracht in de natuur waar ik op mijn intuïtie ben afgegaan. Wat het me bracht, werd me weliswaar in het moment zelf niet helemaal duidelijk, maar pas later op de dag . En hoe mooi, het had precies te maken met waar ik wel vol overgave JA op wil zeggen. Nu nog lekker JA zingen!

Nicole


Hartverwarmend, een met de natuur, zingen vanuit het hart.

Het hele plaatje klopte: de omgeving, het gezelschap, de zon en de wind. Mooie combinatie van verschillende opdrachten met het thema natuur.

Ik vond het super fijn om geluiden die van diep kwamen vrij te laten en de trillingen binnenin te ervaren. De mantra vond ik vooral fijn om te zingen voor jullie, om iets te geven en om te ontvangen wanneer jullie zongen. Ik heb erg genoten van het buiten zijn, alle zintuigen worden geprikkeld.

Lies


Het was een bijzondere ervaring om mijn eigen stem en trillingen toe te voegen aan de Latifa, een eeuwenoude meditatie. De trillingen in mijn lijf van mijn eigen stem en de verbondenheid dankzij de stemmen van anderen, kan ik vandaag nog dankbaar navoelen. Het was een bijzonder mooie ervaring met verdieping.

Een diepe blijheid borrelde naar boven en de gezamenlijke klanken klinken nog na en verwarmen mijn hart. Prachtige opdrachten in oogstrelend decor waarbij Jeanette volop zorgt voor enthousiasme, veiligheid en verbinding

Vivian


Wat was het een fijne, warme en veilige ervaringen om in deze omgeving en gelijkgestemden, mijn eigen stem te vinden en hoe ik die ook mag gebruiken om er te mogen zijn! Er was geen goed of fout. Het voelde als een veilig vangnet waarin je gedragen werd en je mocht gaan ontdekken onder de begeleiding van Ingrid, Charo en Jeanette

Brenda


De stemyoga met Kim en Jeanette is een mooie toegankelijke manier om de wereld van je eigen stem/klank te ontdekken. 

Door de bekende yogaoefeningen begeleid door Kim- wordt de wereld van klank als vanzelf ingeleid door de adem en vervolgens verder ontdekt onder begeleiding van Jeanette. De vloeibare samenwerking van deze dames maakt dat de weg naar binnen via klank makkelijk en als vanzelf ontsloten wordt. Een reis in jezelf binnen twee uur waarin je weer contact krijgt met je ziel en daardoor ook met verlangens (die soms diep onder het stof begraven liggen ergens diep binnenin ons). Een aanrader om weer eens op een andere manier met jezelf in contact te komen. 

Silvy 


Ik heb enorm genoten van de stembevrijding-yoga. Warm, ontspannen, bevrijdend, losmaken wat vast zit fysiek en emotie. Jeanette en Kim jullie vullen elkaar heel erg mooi aan en maken samen deze bijeenkomst tot een hele speciale en mooie ervaring. 

Philo


Dank voor de waardevolle middag. Het was een mooie steun en bevestiging van mijn eigen zijn, dat ik er ook mag zijn. Ik stond vanmorgen met een glimlach op en was echt nog aan het genieten. Ingrid, Jeanette en ook de andere deelnemers, dank jullie wel. 

Wiel 


Outside the comfortzone is where the magic happens. Deze stembevrijding lag ergens in Australie wat betreft buiten mijn comfortzone. En ‘magical’ was het. Zeg, zing, roep, gil, en fluister JA tegen het leven. Dank dat ik hier deel van mocht uitmaken!

Arachon


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.
Rating: 4.3333333333333 sterren
6 stemmen