ERVARINGEN

Ik heb het als bevrijding ervaren. Het doet me zo goed om mijn stem te laten horen! En anderen net zo kwetsbaar in dit proces te zien (en horen) ontdekken. Het werkt trouwens ook door in mijn dagelijkse leven. Durf meer van me te laten horen, me te laten zien (en grenzen aan te geven). Je nodigt op een heel prettige, veilige manier uit om eigen stemgeluid te onderzoeken, te voelen en te uiten. En dat in combinatie met universele thema’s vind ik prachtig.

Inmiddels vind ik het al niet meer zo ‘eng’ als de eerste keer. Ik raak vertrouwder met mijn eigen geluid, en dat het er mag zijn. Ik merk dat ik directer en opener communiceer met mensen. Minder aangepast en zo veel lichter!

Monique


Hartverwarmend, een met de natuur, zingen vanuit het hart.

Het hele plaatje klopte: de omgeving, het gezelschap, de zon en de wind. Mooie combinatie van verschillende opdrachten met het thema natuur.

Ik vond het super fijn om geluiden die van diep kwamen vrij te laten en de trillingen binnenin te ervaren. De mantra vond ik vooral fijn om te zingen voor jullie, om iets te geven en om te ontvangen wanneer jullie zongen. Ik heb erg genoten van het buiten zijn, alle zintuigen worden geprikkeld.

Lies


Het was een bijzondere ervaring om mijn eigen stem en trillingen toe te voegen aan de Latifa, een eeuwenoude meditatie. De trillingen in mijn lijf van mijn eigen stem en de verbondenheid dankzij de stemmen van anderen, kan ik vandaag nog dankbaar navoelen. Het was een bijzonder mooie ervaring met verdieping.

Een diepe blijheid borrelde naar boven en de gezamenlijke klanken klinken nog na en verwarmen mijn hart. Prachtige opdrachten in oogstrelend decor waarbij Jeanette volop zorgt voor enthousiasme, veiligheid en verbinding

Vivian


Wat was het een fijne, warme en veilige ervaringen om in deze omgeving en gelijkgestemden, mijn eigen stem te vinden en hoe ik die ook mag gebruiken om er te mogen zijn! Er was geen goed of fout. Het voelde als een veilig vangnet waarin je gedragen werd en je mocht gaan ontdekken onder de begeleiding van Ingrid, Charo en Jeanette

Brenda


Outside the comfortzone is where the magic happens. Deze stembevrijding lag ergens in Australie wat betreft buiten mijn comfortzone. En ‘magical’ was het. Zeg, zing, roep, gil, en fluister JA tegen het leven. Dank dat ik hier deel van mocht uitmaken!

Arachon


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.
Rating: 5 sterren
4 stemmen